Woud: 0228-512200
Wendel: 0228-512665
hetvierspan@hetvierspan.com Postbus 197, 1610 AD Bovenkarspel
Welkom op de pagina van groep 6/7


 

Schoolreis Drievliet

We zijn op schoolreis geweest naar Drievliet. Het was prachtig weer en op het park was het lekker rustig. Er waren geen wachtrijen bij de attracties. We konden zo heel vaak en acher elkaar in alle attracties gaan. Het was een topdag!

  
 
 
 


Bezoek Rijksmuseum

Ook dit jaar hebben we weer een museum bezocht en dit jaar zijn wij naar het Rijksmuseum in Amsterdam geweest. We werden met de bus opgehaald en voor het Rijksmuseum afgezet. In het Rijksmuseum kregen we een rondleiding. We hebben vele kunstwerken gezien en uiteraard ook de Nachtwacht!

 


Burgemeester en wethouder helpen mee bij de schoonmaakactie "Stedebroec, Plan Zuid, schoon"

Dinsdag 19 maart was de aftrap van de schoonmaakactie "Nederland schoon". Bij deze actie wordt in de wijk rondom de school het zwerfafval opgeruimd. Dit jaar kwamen burgemeester Wortelboer en wethouder Nootebos op bezoek om samen met de kinderen de wijk in te gaan om het zwerfafavl op te ruimen. Er is door iedereen heel hard gewerkt met als resultaat vele zakken vol met zwerfaval. 

 
 
 
 
 


Kerstdiner

Het kerstdiner was weer een groot succes. Er waren weer heerlijke hapjes bereid en de kinderen hebben volop genoten van een heerlijk kerstdiner.


 
 
 

 

Kerstknutsel

Gezellig met alle kinderen van de school hebben we een sneeuwpop geknutseld. De school staat nu vol met sneeuwpoppen.

  
                                         


Sinterklaasfeest

Op 5 december was het dan zover. Sinterklaas bracht een bezoek op de Wendel. Dit jaar had Piet last van hoogtevrees en is door de brandweer gered van het dak. Met loeiende sirenes kwam de brandweer Sinterklaas en de Pieten brengen. De kinderen hebben prachtige surprises met gedichten gemaakt. Het was weer een hele gezellige dag.

  
  
  
  
  
  

 

Het Vierspan bestaat 25 jaar, de hele school viert feest.
We maken een reis om de wereld. 

Groep 6/7 maakt een reis naar Australië.